sunnuntai 14. joulukuuta 2014

4 månader

Tja!

Joulu lähestyy huimaa vauhtia. Nyt koulussa ei ole onneksi muuta tärkeää jäljellä kuin Jubileumskonsert, joka on ensi torstaina. Sain muuten eilen tietää, että laulan soolon yhdessä kivassa gospel-kappaleessa! Sooloja koko konserttiin jaettiin meille lukiolaisille vain kolme kappaletta, joten tää on aika iso juttu. Lisäksi, itse konsertti on tosi iso ja sinne on tulossa paljon ihmisiä kattomaan, joten aika jännää!


Mun jokapäiväinen koulumatka kulkee Linköpingin keskustan ohi. Siellä on nyt tosi jouluista ja Nobelinpäivänä (keskiviikkona) myös Ruotsin lippuja näkyi kaikkialla, jopa busseissa!


Torstaina oli neljän Linköpingin suuren lukion yhteinen Balkickoff! Siellä oli tosi kivaa, melkein koko meidän luokka oli juhlimassa ;-)


Tänään siitä on jo neljä kuukautta kun lensin tänne Ruotsiin. Aika kulkee älytöntä vauhtia, varsinkin silloin kun on paljon tekemistä. En voi uskoa että näin lyhyessä ajassa olen tutustunut niin moniin ihaniin ihmisiin, oppinut ja kokenut niin paljon, rakentanut kokonaan uuden elämän jonnekin jossa en ollut koskaan aiemmin edes käynyt. Oon niin kiitollinen ja odotan innolla mitä kaikkea loppuvuosi tulee pitämään sisällään!

Ei kommentteja: