keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

14 dagar kvar

Kaksi viikkoa lähtöön.

Tänään tuli lähtölentokirje. Kun olin lenkillä. Tosiaan, kun sitä vähiten odottaa... Joka tapauksessa: keskiviikkona 13.8. klo 9.30 lähtee lento Helsinki-Vantaalta kohti Tukholmaa.

Oon jutellu kotona asuvalle hostsiskolle WhatsAppissa ja meilaillu hostäidin kanssa. Maanantaina jopa soitin äidille ja juteltiin jonkin aikaa. Koko perhe vaikuttaa älyttömän mukavalta ja kaikki tuntuu olevan täydellistä. Koulusta kerron tarkemmin pian, kunhan vaan saan asioista varmuuden!


Tän viikon vietän mökillä rentoutuen. Luen, nukun, syön, uin, ja tietysti saunon kunnolla koska ensi vuoden saunomismahdollisuuksista ei ole varmuutta. Luen myös ruotsin kurssikirjoja kertauksen vuoksi. Ja kolmen päivän päästä tulee 18 vuotta täyteen!

Ens viikolla alkaa luultavasti sitten paniikki. Viimeset asiat pitää hoitaa, nähdä kaikki tärkeet kaverit vielä kerran. Läksiäisiä, pakkaamista, valmistautumista.

Pian se koittaa.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ääks onpa sulla jo lähtö lähellä! Haha, itte oon lähdössä Itävaltaan vasta elokuun lopulla niin tuntuu niin oudolta että toiset on jo ihan just menossa, ellei lähtenytkin jo... Mutt hei, ihan sika hyvää vaihtarivuotta sulle, Ruotsi on mielenkiintonen valinta!
Jään seuraileen sua (:

Petra kirjoitti...

Jep!! Joo ymmärrän täysin! Mut kyllä sullaki lähtö koittaa ennen kuin tajuutkaan... ;-) Kiitos paljon, samoin sulle!