tiistai 22. heinäkuuta 2014

22 dagar kvar: längtan

Alan tahtomattani laskea päiviä. 22 päivää lähtöön, niistä 7 olen mökillä ja 5 töissä. Eli 9 vapaata päivää jäljellä, sillä tämähän on jo melkein ohi.

Päivät vähenee. Hyvästelyt lähestyy.

Alan tahtomattani laskea myös, kuinka monta kertaa ehdin kutakin rakasta ihmistä nähdä ennen lähtöä. Monia enää kerran. Kenellekään en vielä ole joutunut sanomaan lopullisia jäähyväisiä, mutta ei mene kauaa ennen kuin sekin aika koittaa. Ensimmäiset hyvästit jätän tällä viikolla.


Mitä jos mä en selviä ikävästä? Mitä jos mä en ole tajunnut, mitä se oikeasti tarkoittaa ettei nähdä vuoteen? Jos mä siellä tajuan, että hei en mä tätä halunnut, cancel. Muttei se toimikaan niin.

Mä en halua että niin käy. Mutta miten siihen muka voisi valmistautua? Sitä luulee tietävänsä, mitä se tulee olemaan. Mutta on mahdotonta tietää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, ku menet ruotsiin! Mä oon aivan rakastunut siihen kieleen ja maahan! Kiva blogi, tätä on pakko seurata koko vuosi! Toivon että sulla menee kaikki hyvin!♡

Petra kirjoitti...

Niin mäkin, kuten ehkä arvata saattaa! :-D Kiitos paljon <3

Atti kirjoitti...

Oon jo hetken lukenu tätä sun blogias ja oot todella hyvä kirjoittamaan. Toivottavasti jaksat myös postailla usein Ruotsissa ollessasikin, koska tää blogi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta!

Tsempit vaihtovuoteen täällä on ainakin yksi joka lueskelee näitä sun postauksia mielellään!:)

Petra kirjoitti...

Voi että, et arvaakaan miten paljon sun kommentti piristi!

Mä toivon sitä myös... Kiitos todella paljon!