torstai 11. syyskuuta 2014

Saker

Hejsan!

IMG_2364

Istuin bussissa matkalla kouluun tänäaamuna, selasin kännykkää ja huomasin Facebook-ilmoituksen. Mun koulupäivän ainoa tunti on peruttu. Olin jo kulkenut bussilla jonkin aikaa, kello oli yhdeksän ja seuraava bussi kaupungista lähtee kello 12.36. Mielessä kävi, että mielummin vaikka kävelen yli seitsemän kilometrin matkan kotiin kuin menen kaupunkiin odottamaan seuraavaa bussia kolmeksi tunniksi. Soitin hostäidille, joka kaikeksi onneksi oli kotona ja tuli hakemaan minut Ringstorpista. Sain siis ex tempore-vapaapäivän keskelle viikkoa! Kirjoitin englannin summary responsen valmiiksi (ekat kunnon läksyt koko vuonna :-D) ja menin ulos ottamaan kuvia ihanassa auringonpaisteessa!

IMG_2383

Tää alkaa nyt tuntua oikealta elämältä. Alkaa tulla elämän pienet suuret draamat vastaan. Kaikki on jo niin tavallista, siksi blogissakaan ei ole paljon mitään uutta. Mulla on kyllä muutama vähän isompi projekti luonnoksissa, saatte nähdä ne heti kun saan ne valmiiksi. :-) Lisäsin sivupalkkiin pari linkkiä & vaihtovuoden Spotify-soittolistan! Lisäksi sivun alhaalla on linkki mun toiseen blogiin, jota myös päivittelen välillä vähän eri asioista kuin tätä. Käykää tsekkaamassa!

4 kommenttia:

Aada kirjoitti...

Miks sä valitsit lähteväs Ruotsiin? :)

Petra kirjoitti...

Kannattaa selata vanhoja postauksia, sieltä löytyy vastaus moneen kysymykseen! Mm. nää kannattaa tsekata: http://petrasverige.blogspot.se/2014/06/73-dagar-kvar.html ja http://petrasverige.blogspot.se/2014/06/56-dagar-kvar-till-sverige.html :-)

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot kyllä tosi ruotsalaisen näköinen :D

Petra kirjoitti...

Haha kiitos? :-D