torstai 25. syyskuuta 2014

Sjuk

Tjenare!

Käytiin maanantaina katsomassa ÅFF-Norrköping -futismatsi Kopparvallenilla. Koska molemmat joukkueet tulevat Itä-Götanmaalta, katsomot olivat lähes täynnä. Peli päättyi karvaaseen tasatulokseen 2-2 mutta matsissa oli tosi hauskaa, etenkin koska meillä oli seisomapaikat ÅFF:n fanikatsomossa!

Tällä viikolla säät ovat kylmenneet. Huolimatta maksimaalisista kerrospukeutumisyrityksistä olen meinannut jäätyä useaan otteeseen, etenkin ottelussa seistessä. En tiedä johtuuko siitä vai jostain muusta että nyt vihdoinkin sairastuin.


Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä oli todella kuumeinen olo, vilunväreiltä oli vaikea saada unen päästä kiinni. En kuitenkaan voinut olla keskiviikkona pois koulusta, koska mulla oli kaksi tärkeää koetta: aamulla enkun tiivistelmä ja iltapäivällä ruotsin puheanalyysi. Särkylääkkeen voimalla kokeet menivät ihan hyvin ja päivä sujui kohtalaisesti, mutta päätin etten mene seuraavana päivänä kouluun. Mulla olisikin ollut tänään vain yksi tunti, jonka aikana kuulemma oli kaiken lisäksi paloharjoitus... Olen siis tyytyväinen etten turhaan matkannut sateessa kipeänä koululle kolmeksi tunniksi odottelemaan yhtä ainoata vajaata tuntia. :-D

Viime yönä oli taas kuumetta, joten tämän päivän olen siis viettänyt pääasiassa sängyn pohjalla internetin ihmeellisessä maailmassa jäätelö ja teemuki seuranani. Olo on ollut heikko ja särkyinen mutta nuhaa tai kurkkukipua ei ole juuri laisinkaan. Tosi omituinen influenssa/vilustuminen siis kyseessä.

Toivottavasti kaikki siellä kotosuomessa ovat pysyneet terveinä, ja jos ei niin parantukaahan pian! :-)

2 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Voi ei, paranemisia :)

Petra kirjoitti...

Kiitos Iida! :-)