lauantai 10. tammikuuta 2015

Lycklig

Tja!

Eilen oli tosi kiva päivä. Mul oli tosi hyvä fiilis ja sen lisäks tapahtu kaikkee hauskaa!


Koulun jälkeen treenasin kotona; uudenvuoden jälkeen treeni-into on pikkuhiljaa ruvennut palata loppusyksyn laiskottelusta. Oon nyt tänä vuonna kävelylenkkien lisäksi kerran käyny juoksulenkillä, kerran treenannu lihaksia ja eilen treenannu crosstrainerilla. :-D Jostainhan se on aloitettava!


Illalla mentiin Aioli-nimiseen tapasravintolaan syömään tuttavaperheen kanssa. Taivaallista ruokaa ja aivan hurmaavaa seuraa!

Perheen tytöt Johanna (mua vuotta vanhempi) ja Sofia (mua vuotta nuorempi) :-)

Sitten oli aika vihdoin nähdä viimeinen Hobitti-leffa! Se oli todella hyvä, suosittelen ehdottomasti. :-) Katottiin joululoman aikana perheen kanssa kaikki Taru Sormusten Herrasta -elokuvat (ja vieläpä neljätuntisina extended editioneina :-D) läpi. Tais olla eka kerta kun näin ne kunnolla! Hobitti pahens mun syvenevää rakkautta Legolasia kohtaan...


Niin kivaa kun on välillä näin hyvä fiilis! Tälläisinä hetkinä tajuaa ne kaikki kliseiset sanonnat/ajatukset, joita ei tavallisen harmaina päivinä jaksa edes kuulla: esim. live, laugh, love ja don't be jealous of what other people have, be happy for what you have :-)


Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi ihanan piristävä postaus!:)

Petra kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit! Tuo päivä oli itsessäänkin piristävä :-)