maanantai 23. helmikuuta 2015

Härlig helg

Tjenare!

Nyt se loma sit on virallisesti ohi. Vikat päivät kului hauskoissa merkeissä. Perjantaina oltiin yhen luokkalaisen luona viettämässä iltaa. Lauantaina menin Jasminin luokse, jossa pidettiin kahdestaan kauan odotettu HSM-maraton! Eka leffa katottiin kotitekoisia hampurilaisia syödessä ja sit oli melodifestivalenin vuoro. Sen jälkeen oli aika jatkaa maratonia herkkujen parissa. Maraton loppui kahdelta yöllä väsyneessä onnentunteessa. :-D


Herättyämme sunnuntai-aamuna tehtiin ihana luksusbrunssi: paistettiin amerikkalaisia pannukakkuja, pekonia ja munakokkelia. Mahat täynnä lähdettiin tanssitreeneihin Vasahalleniin, joka on lähellä kahta Linköpingin suurta lukiota: Katedralskolania ja Berzeliusskolania.


Treenien jälkeen mentiin porukalla syömään Steves-nimiseen kahvila-ravintolaan. Otin ihanan fetasalaatin ja jälkkäriks chai latten. Sieltä käveltiin Östgötamusikeniin, jossa treenattiin ammattilais-big bandin kanssa ens viikon storbandskonserttia varten. Kaikki kolmoset, joilla on laulu ensimmäisenä instrumenttina, vetää yhden soolobiisin big bandin kanssa. Kaikkien biisit kuulosti tosi mageelta! Ite laulan Dream Come True -nimisen kappaleen. :-)



Tänään alkoi sitten koulu. Aloitettiin vetämään Greasea läpi bändin kanssa, mutta koska tunti oli niin lyhyt ja roudaamiseen meni hirveesti aikaa, ei ehditty kovin pitkälle. Ens kerralla päästään varmasti nopeammin alkuun ja tuntikin on pidempi. Kivaa se on, mutta aikamoista säätöä vielä! Nyt ainakin nähdään missä mennään ja mitä pitää vielä hioa. 60 päivää enskariin...


Tuntui kyllä tosi raskaalta painaa hommia koko päivän, kun loman ajan oli tottunut vaan rentoutumaan päivät pääksytysten. Maanantai on viikon pisin päivä mun osalta: koulua kahdeksasta neljään, joten nyt oon ihan poikki. Mutta ei mulla vaan hommat lopu koulun loppuessa... Ylihuomenna meillä aukeaa nimittäin esivalinnat wilmassa ens vuoden kursseja varten. Koko ilta on siis mennyt kurssiesitettä plärätessä, opolle meilatessa ja kavereilta vertaistukea kyselemässä. Tulevaisuus kolkuttaa ovella... Ja mä oon valmis.

Ei kommentteja: