perjantai 20. helmikuuta 2015

Sportlovet

Hej!

Täällä on viime päivinä ollut lämpötila plussan puolella koko ajan, joten lumet on sulanu melkein kokonaan. En oikein jaksa uskoa näin aikaiseen kevään tuloon, vaikka eilen kävelyllä nähtiinkin kukkia hostäidin kanssa! Kohta varmaan takatalvi kolkuttaa ovella ja murskaa kaikkien toiveet keväästä... No, ei se ainakaan tätä ihanaa valoa pois vie! :-)

IMG_2806

Tässähän tää loma on nyt melkein jo kulunut. On ollu ihanaa ottaa ihan rauhassa kotona, rentoutua ja antaa aivoille tilaa kasata ajatuksia. Välillä sitä tosiaan huomaa tarvitsevansa tällaista nollausta.

Pidin eilen kännykättömän, tietokoneettoman ja internetittömän päivän. En ees kattonu telkkaria tai kuunnellu musiikkia. Se oli tosi vapauttavaa. Tänään aamulla kännykän avatessani ja kaikki kavereiden viestit nähdessäni tajusin etten ollu yhtään ees kaivannu jatkuvaa sosiaalisuutta. Omassa rauhassa on joskus tosi tärkeetä viettää aikaa, kohtahan se on nimittäin ruvettava taas painamaan hommia koulussa ihmisten keskellä.


Nyt viikonloppuna on luvassa paljon tekemistä ja kavereiden kanssa olemista pitkästä aikaa. En oo vielä satavarma kaikesta mut kivaa tulee joka tapauksessa! Rauhaisien päivien jälkeen on kiva taas sosiaalistua ja hinata itsensä ylös sängynpohjalta. :-D

Toivottavasti teillä on siellä ollut kiva (loma)viikko tähän asti. Mukavaa loppulomaa kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Petra! Mä oon lähdössä vaihtariksi ens syksynä Ruotsiin ja aattelin että ois kiva jutella sun kaa vaihtojutuista. Onks sulla kikkiä tms? :)

Petra kirjoitti...

Hauskaa! Joo kikkaa paroxidy :-)