keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Mid-Year Orientation

Hejsan!

Sunnuntaina oli siis YFU:n puolivuosivalmennus muiden lähipiirin vaihtareiden ja isäntäperheiden kanssa. Ensin puhuttiin vaihtareiden ja parin vapaaehtoisen kanssa tähänastisista kokemuksista kielen, perheen, koulun ja kavereiden suhteen. Sitten syötiin kaikki yhdessä ja katseltiin ympärillemme Fenomenmagasinetissa, jossa valmennus siis pidettiin.

Seuraava valmennus onkin vasta toukokuussa, jolloin kaikki Ruotsiin tulleet vaihtarit kokoontuu taas Tukholman Kärsögårdeniin, jossa aloitettiin vuosi yhteisellä saapumisvalmennuksella.

Ihanat hostsiskoni Hanna ja hostäitini Carin <3
Sunnuntai-iltana skypetin pitkästä aikaa hyvän ystäväni Oonan, joka asuu perheensä kanssa Los Angelesissa, kanssa. Valitettiin siis ärsyttävistä kulttuuripiirteistä yhdysvaltalaisissa ja ruotsalaisissa...:-D Aika vastakkaisia juttuja ilmeni! Saatan kertoilla niistä joskus myöhemmin. Kirjoitan oikeastaan ruotsissa samaisesta aiheesta just debattartikel-tekstiä, joka on vähän niinkuin argumentoiva essee.


Yritän saada joskus aikaseks sen kielivideonkin, mut se on vaan niin paljon helpompi kuvata ku on vähän valosampaa ja jotain mistä höpöttää! Lupaan kuitenkin yrittää saada sen tehtyä niin pian kuin mahdollista; luultavimmin hiihtolomalla, joka koittaa ensi viikon jälkeen.

Kivaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja: