tiistai 10. helmikuuta 2015

Saker och ting

Hej på er!

Täällä ei tapahdu tällä hetkellä mitään kovin ihmeellistä. Koulujuttuja, tähtiä, Netflixiä, sudokuja, musiikkia, aurinkoa, kävelyitä ja asioiden hoitelua. Mm. lähetin Suomeen paketit vuosia täyttäville perheenjäsenille ja hankin uudet kuoret kännykkään.


Meillä alkoi tosiaan harjoitukset tanssiaisia varten viime sunnuntaina. Alotettiin tosi yksinkertasesti perusaskelilla et kaikil varmasti on pohja kunnossa. :-D Parin tunnin mittaset treenit on melkein joka sunnuntai itse tanssipäivään saakka, joka on lauantaina 23. toukokuuta!

#NoMakeUpMonday :-)
Tääl on nyt vihdoinkin kunnolla lunta. Ei mitenkään hirveesti mut oikeestaan just sopivasti.

Kauniit tulppaanit piristää niin paljon!
Koulussa kaikki rullaa kivasti, nyt on menossa vika viikko ennen hiihtolomaa. Uskonto loppuu pian, enkussa pidettiin yliopistohaastatteluja ja ruotsissa kirjotetaan sitä debattartikel-tekstiä.


Viime perjantaina äänitettiin kamarikuoron kanssa joku mainoslaulu, se oli aika hauskaa. :-D Estetisk kommunikation -kurssilla meidän musavideo alkaa vihdoin olla valmis, Greasen kanssa aletaan vetää koko hommaa läpi yhdessä bändin kanssa loman jälkeen.

Pöllin kuvan kaverin snapchatista hehe. :-)
Perjantaisin (ei joka perjantai mut aina välillä) oppilaskunta pitää kokoontumisen, stormöte, salissa ja kertoo tulevista tapahtumista. Lauantaina on ystävänpäivä, joten nyt vietetään "rakkausviikkoa". Joka päivä tapahtuu jotain söpöä, eilen esim. sai halata amoria ja siitä sai vastineeks karkkia. :-D 10 kruunulla voi ostaa ruusun jollekin ja perjantaina oppilaskunta jakaa ne.


Ihanat aurinkoiset päivät kyllä piristää mieltä niin kivasti! Tähtien näkyminen illalla on myös mun ehdoton lempparijuttu näin talvisin. :-)


Kuvasin tänään muuten uuden videon mut kohtaan hienoisia ongelmia leikkaamisen ja lataamisen kanssa videonmuokkausohjelman puutteessa... Yritän kuitenkin hoitaa sen niin pian ku mahollista!

Kivaa loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

kerro sitten saitko ruusun ;)

Petra kirjoitti...

Lupaan kertoo huomenna! ;)