sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Helgen

Hallå!

Tää on ollut kiva viikonloppu. Perjantaina menin koulun jälkeen Amandan luokse, jossa valmistelimme asujamme illan estetfestiä varten. Lopputulos näytti tältä!


Mä olin stereotyyppinen, humalassa oleva suomalainen ja Amanda oli kattila! Juhlissa oli vaikka minkälaisia muitakin hauskoja asuja kuten kuningaspari, joulupukki ja Miley Cyrus. Mä pidin roolia yllä jonkin aikaa juhliin saavuttuamme, kaikki nauroivat kun puhuin suomea sekä huonoa ruotsia enkä halunnut halata ketään. :-D

Lauantaina katsoin perjantai-iltana missaamani Idol-jakson. Olen ihan hulluna siihen, se on ainoa sarja mitä seuraan täällä ja olen katsonut tämän kauden jokaisen jakson! :-D Taso on paljon kovempi kuin Suomessa, sillä formaatti ei ole menettänyt uskottavuuttaan samalla tavalla. 10-vuotis-juhlakausi meneillään, alle kuukauden päästä saadaan voittaja!

Lauantaina myös siivosin huoneeni perinpohjaisesti ja imuroin koko talon. Aloitin myös jo vähän pakkaamaan kamojani ajatellen tulevaa perheenvaihtoa, josta saatte kuulla lisää ensi viikolla! Kävin myös lenkillä ja jotenkin tuntui siltä että jaksaisin juosta vaikka kuinka pitkään. Jaksoin kokonaisen tunnin, jossa ehdin juosta 8,5 km! Oma ennätys, pian lähtee varmaan kymppi. ;-)

IMG_2592 IMG_2596 IMG_2603

Tänään sunnuntaina on isänpäivä, myös täällä Ruotsissa. Aamulla söimme perinteisen isänpäivän aamupalan ja aamupäivällä Sofie, David ja hänen siskonsa Emma tulivat käymään. Nautimme vuoden ensimmäiset glögit sekä söimme aidolla Muurikkapannulla paistetun lounaan uimahuoneella ja iltapäivällä farmor ja farfar tulivat fikalle.


Soitin tänään omalle, rakkaalle iskälleni sekä ukolleni Suomeen ja muistelen viimeviikolla edesmennyttä rakasta ukkiani. Hyvää isänpäivää kaikille isille!

Ei kommentteja: