torstai 6. marraskuuta 2014

Snö

Tjena!

Tää on ollu mielenkiintoinen päivä. Mulla oli sovmorgon joten heräsin vasta kahdeksalta. Aamurutiineiden ohessa hostäiti kysyi, joko olen katsonut ikkunasta ulos. Ulkona odotti tällainen näky!


Tulin niin iloiseksi lumen tulosta! En ollut yhtään odottanut sitä, tuli täytenä yllätyksenä. :-) Niin kaunista ja ihanaa! Ja sain kaivaa mukavat talvikengät ja -takin kaapista.

Lisäksi David oli yötä Ekhultissa joten saimme Ebban kanssa kyydin suoraan Linköpingiin. Se oli tosi hyvä koska bussipysäkille pyöräileminen olis ollut varmasti mahdotonta, ja bussi olisi varmasti ollut myös myöhässä...

Matkalla kaupunkiin näimme auton ojassa ja pysähdyimme auttamaan. Nainen oli ajanut tosi hitaasti mutta kesärenkaat eivät pitäneet. Otimme hänet kyytiin ja lähempänä kaupunkia näimme peräti viisi autoa peräkkäin ojassa ja muitakin pysähtyneenä auttamaan! Mikä kaaos, kuulin kavereiltakin hurjia tarinoita. Tätä tää yllättävä talvi teettää jopa täällä Pohjolassa...:-D

Linköpingiin saavuttuamme mulla ei ollut mitään kiirettä kouluun joten kävin katsomassa Ebban koulua joka on tosi lähellä resecentrumia. Sen jälkeen menin keskustaan mm. ostamaan tarvikkeita huomisen estetfestin halloweenasuani varten. ;-)


Koulun pihalla lapset olivat jo tehneet lumiukkoja ja alkaneet laskea mäkeä! En voinut vastustaa kiusausta, munkin oli pakko tehdä yks lumipallo ja testata sihtiä. ;-)


Koulussa oli epäselvää olisiko meillä uskonnontuntia ollenkaan vai ei, sillä opettaja oli sairaana ja täällä on silloin tapana perua tunnit kokonaan. Meillä kuitenkin oli poikkeuksellisesti sijainen, joten en tullut kouluun turhaan (taas)!


Nyt alkaa armoton joulunodotus, enää 48 päivää jäljellä! Tää lumi tulee varmasti sulamaan pian enkä tiedä milloin saadaan sitä lisää, joten yritän nauttia täysin rinnoin. :-)

2 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Ihanaa lunta!
Täälläkin pitäisi ensi yön aikana sadella lunta :)
Toivottavasti tulisi pian talvi, syksyn harmaus ja pimeys riittää jo!

Petra kirjoitti...

Niinpä!!