tiistai 10. maaliskuuta 2015

Då var det kallt

Tjenare!

Hups, kevät on jo saapunut ja oon täysin unohtanut julkaistan toisen osan näistä erään kauniin talvipäivän kuvista...:-) Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nauttikaa!

IMG_2647 IMG_2652 IMG_2656 IMG_2669 IMG_2670 IMG_2686 IMG_2707 IMG_2714 IMG_2726 IMG_2735 IMG_2745
IMG_2702 IMG_2723

2 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Hei! Ekaks pitää sanoo, että oot jotenkin niin tosi ilonen ja sun blogii on aina kiva lukee! Tosi kiva muutenkin kun bloggailet semi useesti:) Ootko muuten ajatellut palaavasi Ruotsiin pidemmäks aikaan myös vaihtovuoden jälkeen esim. Opiskeluun tms :)? Huippua loppu vaihtovuotta sulle vielä!

Petra kirjoitti...

Moi Vilma!

Kiitos, tosi kiva kuulla. :-) Joo, yritän pitää tahtia yllä myös siks, että voin jopa itse lueskella myöhemmin mitä kaikkea on tullut tehtyä ja mietittyä vuoden aikana!

Joo, mun tänhetkinen unelma ois päästä Göteborgin yliopistoon opiskelemaan musiikkiteatteria abivuoden jälkeen. Ruotsin musateatterikoulutus on todella paljon parempaa kuin Suomessa (tarkemmin sanottuna sellaista ei Suomessa ole laisinkaan), joten olis ihanaa päästä opiskelemaan sitä Ruotsiin. Sisään on tosi vaikee päästä, mutta aion hakea niin monta kertaa kunnes pääsen johonkin...:-D Muutenki Ruotsi tuntuu kuin toiselta kotimaalta, molemmissa on hyvät ja huonot puolensa. Haluun kuitenki että mun lapset käy koulunsa Suomessa eli en mä tänne koko loppuelämäkseni jää. ;-)

Kiitos piristävästä kommentista!