tiistai 3. maaliskuuta 2015

Mars

Hej!

Nyt on esivalinnat tehty ensi vuotta varten. Oon myös lähetellyt monille opettajille viestiä kursseista, varmistellut asioita yms., että kaikki on selvää ens vuotta varten. Raskas, mutta kiva ja tapahtumarikas vuosi edessä!


Kevät tekee tuloaan, valoa on nimittäin sekä kouluun lähtiessä että sieltä palatessa! Lämpötila pysyttelee plussan puolella, ja vaikka tänään satoihin vähän räntää aamulla niin se suli pois heti. :-) Toivotaan, että tunturilla on kuitenkin lunta kun me mennään perheen kanssa sinne parin viikon päästä...


Kävin vuoden ekalla lenkillä viime viikolla, nyt kun kaikki lumi on sulanut teiltä. Siellä täällä näkyy vielä joitain pikkukasoja, mutta muuten kaupunki on jo täysin lumeton ja aika tylsänharmaa ennen lehtien tuloa.


Ihan meidän talon vieressä menee joki, jota keskustaan vievä pyörätie seuraa. Kävelen sen vierellä usein Pennyn kanssa, ja välillä nähdään jopa joutsenia!


Lauantaina oli Amandan järjestämät 70-luvun bileet! Kaikki oli siis pukeutunut ajan mukaisesti, se oli tosi hauskaa! :-D

Julia, Amanda, Emelie
Toissapäivänä oli mun 200. päivä Ruotsissa. Enää siis 118 päivää jäljellä täällä... Tuntuu ihan kauheen pelottavalta. Tuntuu että kirjotan tän joka toiseen postaukseen, mutta minne kaikki tää aika oikein katoaa?


Tänä iltana meillä on Storbandskonsert, jota varten treenattiin paikan päällä eilen. Siitä tulee älyttömän siistiä, oon nimittäin kuullu jo lähes kaikkien laulavan biisinsä ja se kuulostaa niin hyvältä!


Huh, tuntuu että näihin puoleentoista päivään olisi mahtunut jo kokonainen viikko... Mitenhän sitä jaksaa perjantaihin asti? Huomenna on nimittäin juhlat sen kunniaksi, että valmistumiseen on enää 100 päivää jäljellä! Jää yöunet vähäisiksi tällä viikolla, mutta eiköhän tää tästä. :-D

Ei kommentteja: