sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Våren är här

Hejsan!

Taas on yksi viikko kulunut ja toinen alkamassa. Vastahan maaliskuu alkoi ja nyt on jo naistenpäivä... Aika lentää.

Nyt kun ajattelen lähtöä täältä, ei se tunnu niin murskaavalta. Vaikka täällä onkin ihanaa, niin ei Linköping oo mikään mun unelmakaupunki, en mä täällä haluu tulevaisuudessa asua. Eroahdistus tulee siis koskemaan lähinnä ihmisiä, joille onneks voi aina jutella netin välityksellä. Lisäks Ruotsi on lähellä ja monet on luvannu tulla moikkaamaan mua Helsinkiin. On tietysti ikävää, että tää seikkailu loppuu aikanaan, mutta mulla on jo suunniteltuna täysin uudet seikkailut abivuodelle. :-)


Tänään oli ihan mieletön sää. Mittari näytti keskipäivän paikkeilla melkein +16°C ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Kävinkin terassilla ottamassa vähän aurinkoa Pennyn kanssa. :-) Tuntui ihan kesältä!


Ajettiin hostäidin kanssa Motalaan mormorin (antakaa anteeks mut ei näitä ruotsinkielisiä sanoja voi mitenkään järkevästi taivuttaa) luokse. Käytiin hostäidin siskon koiran kanssa ulkona ihanassa auringonpaisteessa Vetten-järven rannalla. :-) Maa on tuolla niin tasainen, että tuuli on aivan älytön välillä. Tunnin päästä aurinko meni pilveen ja yhdistelmä oli jäätävä pelkässä tuulitakissa...

Isak, Marien koira
Illalla katsottiin vielä Disneyn ihana Tuhkimo eli Askungen! Oli jännä kuulla lapsuudesta tuttu leffa eri kielellä. Pakko kyllä suhteellisen puolueettomasti kuunneltuani sanoa, että suomenkieliset äänet on oikeesti paljon paremmat... Esim. äitipuolen ääni ruotsiks ei oo yhtä matala, tumma ja uhkaava kuin suomeksi, joten sillä ei ollut ihan samaa pelottavaa efektiä.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja: