sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Balträning

Hejsan!

Eilen se päivä koitti viimein; nimittäin tanssiaiset! Kuvia on loputtomiin ja niitä tulee varmasti muutaman postauksen verran. :-D Tässä vähän tanssiaisten taustaa!

Untitled

Ollaan nyt siis helmikuusta asti harjoiteltu tansseja kolmessa eri hallissa Linköpingissä kaksi tuntia lähes joka sunnuntai. Tanssiaiset on jaettu kolmeen eri ryhmään kolmelle peräkkäiselle lauantaille; Linköpingin tanssiaiset on yhdet Ruotsin suurimmista. Meidän tanssiaiset oli ensimmäisenä ja mukana oli opiskelijoita mun koulusta (Folkungaskolan) ja kahdesta muusta koulusta (Berzeliusskolan ja Fria Läroverken). Treeneissä aloitettiin yksinkertaisesti valssin perusaskelista ja siitä ollaan sitten edetty monimutkaisiin koreografioihin.

Untitled

Mä tanssin wanhat viime vuonna, joten mulla oli jo mekko valmiina. Tilasin sen netistä omiin mittoihini silloin puolitoista vuotta sitten, mutta siitä tuli vähän liian pitkä. Lyhennettiin (tai siis ihana äitipuoleni lyhensi) sitä jo viime vuonna, mutta se purkautui tanssin pyörteissä. Tein siis saman uudelleen, tällä kertaa itse... En todellakaan ole kätevä käsistäni ja ompelu ei ole lempipuuhaani mutta onnistuin kuitenkin, eikä muuten purkautunut! ;-) Mulla oli lisäksi samat kengät, korvikset ja laukku kuin viime vuonna. Suomessahan ei ole tapana olla hanskoja mutta täällä kaikilla on sellaiset, joten ostin ne täältä. Sain lisäksi lainata hostsisko Hannalta valkoista huivia illan lämmikkeeksi.Tän viikon tiistaina ja perjantaina treenattiin Saab Arenalla koko illan, neljästä yhdeksään. Katsottiin paikkoja ja muodostelmia, opeteltiin miten mennään sisään ja ulos, kokeiltiin tanssia orkesterin säestäessä ja vedettiin läpimeno. Oli kyllä väsyneet jalat niiden harjoitusten jälkeen, ne oli nimittäin enimmäkseen seisomista!

Huomenna kuvia itse tanssiaisista. ;-)

Ei kommentteja: