tiistai 12. toukokuuta 2015

Sköna maj

Hej!

Lämpötila on näköjään päättänyt jämähtää tuohon + 10°C yläpuolelle lopullisesti. Erittäin keväisiä päiviä on siis tässä vietelty ja toivottavasti niitä on luvassa myös jatkossa! Olen jo ruskettunutkin vähän ja kesävaatteet alkaa löytää kaapista päälleni. :-)

Untitled

Tässä alla muutama kuva Berga-nimisestä kaupunginosasta, joka on tosi lähellä mun kotia. Kävellään siellä usein Pennyn kanssa ja pyöräilen nykyään siitä ohi lähes joka päivä matkalla kouluun tai keskustaan. En jaksa enää kulkea bussilla hirveesti, pyöräily on niin paljon nopeampaa ja samalla saa ulkoilmaa, liikuntaa sekä piristystä! Pyörätien vierellä kulkee tosi suloinen joki, jossa on paljon lintuja.

Untitled
Untitled Untitled

Toukokuu on kyllä niin ihana kuukausi, varsinkin kun säät suosii! Tällä viikolla mulla on vain kolme päivää koulua, ja helatorstaina suomalainen Inka tulee Uppsalasta tänne Linköpingiin. Näytän paikkoja kuten Inka näytti mulle silloin kuukausi sitten. :-) Perjantaina on luvassa ykkösten järjestämä kiitosjuhla meille kolmosille alkusyksyn nasutusviikosta!

Untitled

Mukavaa viikkoa kaikille lukijoille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muuten mitä aineita opiskelet nyt Ruotsissa? Hja eroavatko ne suomalaisista aineista?

Petra kirjoitti...

Mulla oli jouluun asti uskontotietoa, joka eroaa suomalaisesta uskonnonopetuksesta aika lailla. Kaikilla on sama aine koulussa uskontokunnasta riippumatta eli se muistuttaa aika paljon meidän elämänkatsomustietoa. Lisäks mul on ruotsia (äikkä) ja enkkua, jotka ei oikeastaan eroa hirveesti. Sit mul on ainetta nimeltä estetisk kommunikation, laulu- ja pianotunnit, bänditunti, kaks kuoroa ja gymnasiearbete eli projekti, siis Grease, joka tehtiin luokan kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Okei. Kiitti vastauksesta!