keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Frihet

Tjena!

Eilen palautin koulukirjani sekä viimeisen koulutehtävän ja nyt oon valmis kaikkien kurssien kanssa vikoja konsertteja lukuunottamatta! Tosi vapauttavaa.

Untitled

Saatiin myös takas ruotsin valtakunnalliset kokeet. Puheesta sain arvosanaksi A kaikissa osa-alueissa! Syksyllä pitämässäni puheessa ylsin vain C:hen - kehitystä on siis tapahtunut. ;-) Kirjallisesta osasta sain B, sekin tosi hyvin! Ruotsin lopullinen arvosana on luultavasti B, mutta sen saan tietää varmasti ensi viikolla. Olen joka tapauksessa tosi tyytyväinen!

Untitled

Kerron kaikkien aineiden lopulliset arvosanani kunhan saan tietää ne varmasti. Ensi viikolla siis! Meillä loppuu nimittäin tunnit keskiviikon jälkeen, sillä opettajien pitää asettaa kaikki arvosanat silloin. Meillä tosin on vielä kuorotreenejä, koska kesäkonsertti on vasta seuraavana maanantaina.

Untitled

Tänään mulla oli vaan yks tunti koulua. Koulun jälkeen suuntasin keskustaa kohti ja päätin piipahtaa suuressa kirjastossa, joka on ihan meidän koulun vieressä. En jostain syystä koskaan ennen oo käynyt siellä vaikka se on niin lähellä, kun koulussakin on oma kirjasto.

Untitled Untitled

Löysin pari hyllyllistä suomenkielisiäkin kirjoja. :-)Kirjastolta matka keskustaan on tosi nättinä nyt, kun tulppaanit kukkii ja tuomiokirkko seisoo jylhänä taustalla.Mulla ei ollut mitään ihmeellistä tekemistä suunniteltuna loppupäivälle joten menin ex tempore -leffaan itsekseni katsomaan Pitch Perfect 2 joka oli kyllä tosi viihdyttävä!Illalla kävin vielä postittamassa yhden kirjeen Bergassa ja taivas oli tosi kummallisen näköinen! Oli mukava käydä iltakävelyllä vaikka ei Pennyä mukana ollutkaan, se kun on Hannan ja hostisän vanhempien mukana mökillä. :-)Loppuilta menikin Siltaa katsoessa Netflixistä. Se on kyllä todella koukuttava ja hyvin tehty sarja! Tanskaa on tosi mielenkiintosta kuunnella ja alan päästä senkin kielen jujusta kiinni pikkuhiljaa kun voi seurata ruotsinkielisiä tekstityksiä samalla. ;-)

Ei kommentteja: