perjantai 10. huhtikuuta 2015

Bowling och repetition

Tjena!

Koko tää viikko on tosiaan täynnä tekemistä. Alkuviikko on hurahtanut ohi ja nyt kerron, mitä kaikkea oon puuhaillut tähän mennessä!

IMG_0596
Tässä muuten nää student-polvisukat jotka tilasin lakin mukana! ;-)
Maanantai-iltana käytiin Hannan sekä Annien ja hänen saksalaisen vaihtarikaverinsa Marisan kanssa keilaamassa. Se oli tosi hauskaa! Sen jälkeen mentiin meille, katottiin Jersey Girl -niminen leffa ja syötiin hyvää lohipastaa. :-)

IMG_0653

Tiistaista torstaihin harjoiteltiin Greasea koululla. Tiistaina aloitettiin kahdelta vetämään ensimmäistä näytöstä läpi ja illalla yks ammattilaisohjaaja tuli kattomaan ja antamaan vinkkejä! Kotiin lähdettiin yhdeksän maissa. Keskiviikkona ja torstaina harjotukset oli kymmenestä viiteen koulun ruokalassa, koska sali oli varattu. Harjoteltiin keskiviikkona toista näytöstä, joka on paljon vaikeempi ja huonommassa kunnossa ku eka. Torstaina yritettiin saada kasaan niitä osioita, jotka ei läpäreissä toiminu, mut aika monet oli poissa nii se oli vähän hankalaa. Ollaan kuitenki näiden päivien aikana menty tosi paljon eteenpäin! Puvustusryhmä on hoitanu meille mielettömän hauskoja vaatteita ja nyt mun ja monen muun osalta vaatteet on kunnossa. :-)

IMG_0667
Emelie ja Amanda Ming-nimisessä kiinalaisessa ravintolassa lounaalla keskiviikkona.
Eilen kävin lisäksi harjotusten jälkeen yhen Ebban (ei hostsisko) kanssa kevään ekalla jätskillä! Illalla mentiin vielä luokkalaisten kanssa juhlistamaan harjoitusviikon loppua ja viimeisiä lomapäiviä.

Tänään oon ottanu tosi rennosti, katottiin vaa Hannan kanssa pari leffaa. :-D Huomenna koittaakin nimittäin pieni seikkailu! Matkustan aamujunalla Uppsalaan tapaamaan muita YFU-vaihtareita sekä Inkaa, suomalaista vaihtaria! Sunnuntain aattelin viettää ainakin osittain Tukholmassa ja tulla illalla bussilla kotiin. :-) Sit alkaakin vika viikko ennen Sagateatterille "muuttamista" Greasea varten! ;-)

Yks syy vaihtoon lähtemiseen ainakin mulle oli, että saa ottaa etäisyyttä omasta elämästään ja ympäristöstään. Mutta musta on ihan okei haluta ottaa etäisyyttä elämästä täälläkin. Nyt saan tän pikku reissun ajaks etäisyyttä Linköpingistä, luokkalaisista ja isäntäperheestä. Tuntuu aika ihanalta!

Kivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: