perjantai 3. huhtikuuta 2015

Min studentmössa

Hej!

Mulla on teille yllätys.....

IMG_2864

Ylioppilaslakit saapuivat vihdoinkin!!! Melkein kaikki mun luokkalaiset (ja muutkin abit) tilas lakkinsa abc-gruppenilta, koska saatiin koulun kautta alennusta. Lakit saapu koululle yhtä aikaa, joten iloittiin kaikki keskiviikkona, kun saatiin omamme vihdoin ja viimein!

IMG_2868 IMG_2869 IMG_2870

Oon tosi tyytyväinen mun lakkiin! Monien mielestä on häiritsevää, jos edessä ei vallitse tasapaino puoliskojen välillä (Petra - Estet Musik), mut musta se ei oo niin nokonnukaa. ;-) Osa kirjoitti nimi - Estet, toiset etunimi - sukunimi ja kai muutama muukin teki kuten mä. Myös koulun, luokan ja vuosiluvun paikat vaihtelee monien lakeissa. Mä halusin koulun ja luokan yhtenäisesti taakse! Kaikille luokka ei edes ole niin tärkeä olla lakissa, heillä kun on ollut ES1A, ES2A ja vasta tänä vuonna ES3A. Mutta se on ainoa luokka, jonka mä täällä Ruotsissa kokenut, joten tietysti sen pitää olla mukana!

IMG_2875 IMG_2872 IMG_2878 

Sisällä on tietysti Ruotsin lippu muistuttamasta mun ihanasta kohdemaasta, sekä kätevä tasku, jossa voi säilyttää pieniä tavaroita itse valmistujaispäivän aikana, jos ei jaksa kantaa laukkua joka paikkaan! Lakki istuu päässä hyvin, nyt pitäs vaan päättää mitä hiusten kanssa tekis ja minkä mekon laittais päälle... Täällä kaikilla tytöillä on perinteisesti valkonen mekko valmistujaisissa. Se on musta vähän tylsää, koska kaikki näyttää siinä tapauksessa ihan samalta, mutta pitäähän perinteitä kunnioittaa. :-D

IMG_2890

Mukana tuli tietysti myös pinssi, jonka tilasin lakin mukana. :-) Sekä hauskat student-polvisukat, jotka saatte nähdä myöhemmin! ;-)


Enää 70 päivää jäljellä lakkiaisiin! Vastahan luku oli vielä 137...

6 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Ihan sairaan siisti toi lakki! Onks noi värit jotenkin koulukohtasesti vai saiko kaiken päättää? :)

Petra kirjoitti...

Kiitos! :-) Kyl mun käsittääkseni kaikilla on toi perus mustavalkonen lakki. Ton raidan värin saa ite päättää, mä otin lilan koska se on estet-linjan väri! Samoin teksti voi olla myös kultanen mut mä halusin hopeeta. Ja sisältä lakissa voi olla mitä vaan, vaikka luokkakuva :-D Mut useimmilla on perus Ruotsin lipun värit.

Anonyymi kirjoitti...

Osta valkonen mekko, jossa on kuitenkin jotain erikoista tai vaan valkonen mekko ja värikkäät/muuten huomattavat asusteet ja kengät :-)!

Petra kirjoitti...

Kiitos vinkistä! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva lakki :-)! Ja hienosti suunniteltu!

Petra kirjoitti...

Kiitos! :-)