keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

GREASE 3/4

Tjena!

Lauantaina saatiin nukkua pitkään, koska mentiin teatterille vasta puolenpäivän aikaan. Päätettiin että käytän peruukkia oman tukan sijasta toisena päivänä, kun sopiva sellainen kerta oli olemassa. Jasmin auttoi mua letittämällä hiukset peruukin alle. :-) Mun stylisti ei päässyt paikalle, mutta onneks yks toinen pystyi meikkaamaan mut!

Untitled

Ensimmäinen esitys alkoi kahdelta. Opettajat varoitteli, että toka esitys menee yleensä kaikista huonoiten, sillä ensimmäiseen ja viimeiseen latautuu automaattisesti hurja määrä energiaa. Mä päätin siis tsempata ja se tuntui kyllä menevän kaikista parhaiten! Katsomassa oli mm. Esther, yks toinen Ruotsiin tullut vaihtari, sekä ekan hostperheen naisväki. :-)

Untitled
Orkesteri
Kennickie (Alexander)
Frenchy (Hilda), Marty (Linn), Jane (Emelie), Johnny Casino (Amanda B.)

Danny (Albin)
Miss Lynch (Jasmin)
Cha-Cha (Joy)
Doody (Amanda N.)
Illalla katsomossa oli mun hostperhe ja 20 muuta ihmistä joille olin hankkinu liput, lähinnä hostien kavereita jotka halus kans tulla kattomaan. :-D Hostäiti istu eturivissä mun opettajan vierestä ja otti paljon kuvia! Mukana on myös yhen meidän estet-kakkosen, Jonas Söderbergin, ottamia kuvia enskarista.

            Untitled
Untitled

Seuraavassa postauksessa Greasen jälkimainingeista!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyhmä kysymys: esitittekö tuon näytelmän ruotsiksi vai englanniksi?

Petra kirjoitti...

Ruotsiksi! :-)