keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Shopping i Stockholm

Tjenare!

Viime sunnuntaina menin junalla Uppsalasta Tukholmaan. En ole oikeastaan koko vuonna päässyt kunnolla shoppailemaan, joten päätin omistaa koko päivän kyseiselle huville! Olen käynyt Tukholmassa yksin ennenkin, ja vielä useammin perheen ja kavereiden kanssa.

IMG_0763
Sergels torg
Nyt ostosten pariin! ;-) Olen jo kauan haaveillut Nike Air Max -kengistä. Metsästys netissä ja Linköpingin putiikeissa on tuntunut jatkuvan ikuisuuden, mutta Tukholmasta löysin vihdoin makeet popot! Unelma ois ollut lähes kokovalkoset pinkeillä korostuksilla, mutta nää on ehkä vielä astetta erityisemmät. Mulla on alkanut joku ihmeellinen ihastus liilaan ja violettiin, toivotaan että se jatkuu pitkään!

IMG_2894 IMG_2897 

Kaupoissa vallitsi kesävaatteiden juuri alkanut aikakausi. Mun kesävarastot on aika pienoiset - koko syksy-talvi-kevät kun on melkeinpä kuljettava samoissa kamoissa - joten päätin hankkia täydennystä! Kesä on ihan nurkan takana ja saattaa alkaa yllättäen...

IMG_2899
Mintunvihreä pitsitoppi, H&M
IMG_2901
Korallinoranssi toppi, Gina Tricot
IMG_2904
Valkoinen pitsi-maksihame, Hollister
En oo koskaan ennen ostanut Hollisterista mitään, mut nyt löyty toi aivan ihana hame, jonka saatte nähdä käytössä heti kun kelit vaan sallii! Sitä voisin jopa harkita käyttäväni valmistujaisissa, jotka koittaa 58 päivän päästä...;-)

IMG_0769
Kirsikkapuut Kungsträdgårdenissa ovat alkaneet kukkia!
Tää keväinen reissu jää kyllä varmasti mieleen. Yksin matkaaminen on musta jotenki tosi kivaa, tai no haha koko vaihtovuosihan on tavallaan yks iso reissu ihan yksin! Oli mukavaa päästä kauas Linköpingistä, sillä palatessa tajus tulleensa kotiin. 

2 kommenttia:

Rosa kirjoitti...

Oi, kivoja ostoksia! :-) Osaatko sanoo jotain erikoisempia alueita tai paikkoja Tukholmasta tai sen lähistöltä, joissa kannattais ehdottamasti käydä? Oon käyny siellä paristi päivän reissulla, mut tuun viettää siellä nyt 3 kuukautta kesällä:)

Petra kirjoitti...

Kiitos!
Onpa hauskaa! Mä oon käyny Tukholmassa monia kertoja mut päätyny valitettavan usein pyörimään keskustaan. Sieltä nyt tietysti löytyy shoppailukatu Drottninggatan, ostoskeskus Gallerian ja esimerkiksi vaatekauppa Urban Outfitters jota ei Suomessa olekaan. Mutta oon kuullut, että Södermalmilla on enemmän second hand -mestoja jotka olis kiva koluta läpi!