tiistai 28. huhtikuuta 2015

GREASE 2/4: PREMIÄR

Hejsan!

Tällasen näkymän sain kännykkääni perjantaiaamuna, siis enskaripäivänä! Koko vuosi sitä päivää oli odotettu ja viimeinkin se koitti. :-) Innostus oli sanoinkuvaamatonta!

Untitled

Puoli kahdeksalta istuin jo teatterilla maskissa. Mun stylisti oli tosi taitava ja sai mun hiukset näyttämään lyhyiltä kihartamalla sivuilta ja nostamalla ne päälle pinnien avulla! Sitten sprayattiin koko pää mustaksi. :-D

Untitled

Kenraaliesitys alkoi kymmeneltä, katsomassa oli mm. meidän koulun oppilaita. Se meni mun osalta aika lailla päin puuta. Ei oltu suihkutettu lakkaa hiuksiin värjäyksen jälkeen, joten se ropisi naamalle ja niskaan ja olin lopulta aivan musta. Vaatteidenvaihto tuotti vaikeuksia; en halunnut pilata kampausta mutta kaikki vaatteet oli tosi tiukkoja joten sitä ei oikein voinut välttää. Lisäksi hävitin paitani jossain vaiheessa ja meinasin joutua lavalle rintsikoissa, mutta Pontus joka hoiti lavasteita uhrautui antamaan oman paitansa mulle! :-D Mutta kenraaliesityksenhän kuuluukin mennä huonosti että enskari menee hyvin, joten oli hyvä mokailla aamulla ja olla kunnon iskussa sitten illalla. ;-)

   

Ensi-ilta koitti perjantai-iltana klo 19 ja meni tosi hyvin. Tottakai jotain pieniä virheitä mahtui sinne tänne kaikilla, mutta yleisesti ottaen oli tosi mahtava ja onnistunut enskari!


Kotiin tullessani hostäidin 50-vuotisjuhlat jatkuivat edelleen ja sain mahan täyteen juhlaherkkuja. Melkein kukaan ei meinannut tunnistaa mua noilla hiuksilla maskit naamassa, joten sain aikamoisen määrän yllättyneitä katseita. :-D Hanna auttoi mua hiusten purkamisessa, löydettiin mun päästä 80 pinniä... Ja nelinkertaisen shampoopesun jälkeen väri oli vihdoin poissa!

Untitled
Untitled Untitled

Seuraavassa postauksessa viimeisen esityspäivän tunnelmia! Omistan lisäksi yhden kokonaisen postauksen jälkimainingeille. :-D

Ei kommentteja: