sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Sista veckan i Sverige

Hejsan!

Tällä vikalla viikolla oon tavannut paljon ihmisiä, viettänyt tavallaan laatuaikaa kaikkien kanssa. :-) Se on hujahtanut tosi nopeesti ohi!

Maanantaina kävin moikkaamassa saapumisperhettäni. Ebba ja Malin ovat Norjassa töissä, joten heitä en valitettavasti päässyt näkemään. Oli kuitenkin tosi kiva viettää aikaa hostäidin ja hostsisko Sofien kanssa!

Untitled
Sofie ja Carin
Iltapäivällä ajettiin hostvanhempieni kanssa viereiseen kaupunkiin, Norrköpingiin. Vietiin Penny trimmattavaksi kasvattajalleen ja mentiin itse kiertelemään kaupungilla ja käytiin syömässä. Norrköping on ihan mielettömän kaunis kaupunki!! Suosittelen käymään siellä.

Untitled

Illalla mentiin muutamien luokkakavereiden kanssa ulos, sillä luvassa oli ysäri-ilta!Tiistaina kävin kahvilla Denniksen kanssa, josta mentiin Patrikin luo muiden luokkalaisten kanssa katsomaan leffoja ja syömään. :-D Kiva sadepäivä!

Keskiviikkona kävin kävelyllä Davidin kanssa ja iltapäivällä pyöräilin vanhaan Linköpingiin, jossa olin avustajana eräässä elokuvassa! Sieltä menin Oscarin luo jossa jammailtiin ja hengailtiin. :-)

Torstaina matkustin junalla Vimmerbyhyn, joka sijaitsee Smålandin maakunnassa. Siellä on nimittäin teemapuisto Astrid Lindgrenin maailma!

Untitled

Mun luokkalaiset Joy ja Albin on molemmat töissä ALV:ssä. Joylla oli vapaapäivä ja hän halusi kierrellä puistossa joten hän otti mut ilmaislipulla mukaan! :-)Siellä oli vaikka kuinka paljon nähtävää, teatteriesityksistä ja oikeista hahmoista pikkuruisiin kyliin. Mulle tuli hirvee hinku päästä Muumimaailmaan! Ehkä vien mun serkut sinne ensi kesänä...;-)Perjantaina olin jälleen leffa-avustajana. Tää oli siis joku Gone-niminen elokuva, jota kuvasi ryhmä nuoria ja he tarvitsivat porukkaa taustalle seisomaan niin menin mukaan huvin vuoksi. :-D

Lauantaina järjestin läksiäiset. Kutsuin koko luokan ja noin puolet saapui paikalle. :-) Laitoin hiki hatussa ruokaa koko päivän ja jopa leivoin, ja ilta oli tosi onnistunut!

Untitled
Albin
Emelie
Untitled

Sain ihania läksiäislahjoja, kuten Peppi Pitkätossu-kirjan, ruotsalaisesta musiikista koostuvan kesä-CD:n, leikekirjan ja alla näkyvän t-paidan johon kaikki sai kirjottaa tervehdyksen. Oli aika sanoa suurimmalle osalle heipat. Osan olin ehtinyt hyvästellä jo aiemmin ja osaa ei tullut hyvästeltyä laisinkaan, koska ei vikaa kertaa nähdessä tajuttu että se tosiaan oli viimeinen kerta...Tää päivä on mennyt vain ja ainoastaan pakkaamiseen. Se on tosi stressaavaa ja väsyttävää ja en oikein tiedä oonko vieläkään valmis vai onko kiloja edelleen liikaa. Mul on pöydällä ihan järkyttävä kasa tavaraa jota en saa mukaan Saksan kautta, mut mun hostperhe ottaa ne mukaan kun ne tulee kesän lopussa Suomeen käymään eli eipä siitä sen suurempaa ongelmaa synny. Naurettavaa vaan että eri lentoyhtiöillä on eri säännöt ja koska lennot menee Tukholma-Berliini ja Berliini-Helsinki niin sattuu tietysti olemaan eri määrä kiloja eri laukuissa eri lennoilla... Enkä oo vielä ees saanut mun lentolippuja eli en tiedä ees varmasti mun lentoyhtiöitä. Tosi ärsyttävää, mut kyl tää tästä. Huomenna lähtee juna Linköpingistä klo 7.24 Arlandaa kohti. Vikat 12 tuntia Ruotsissa on siis alkanut.

Ei kommentteja: