tiistai 2. kesäkuuta 2015

Vecka 22

Hejsan!

Viime viikolla tapahtui kaikenlaista ja siks en olekaan ehtinyt postailla. Nyt tuleekin paljon yhdellä kertaa että päästään kiinni nykyhetkeenkin joskus!

Meillä oli hirveä määrä erilaisia konsertteja koulussa kun kurssit alkaa lähestyä loppuaan ja yksi vaatimus arvosanalle on esiintyminen. Kävin kaikissa mahdollisissa, joihin vain ehdin, sillä ei mulla ollut muutakaan tekemistä ja oli tosi kiva kuulla taitavia kavereita. Konserttien lisäks ei koulussa paljon muuta ollutkaan, vain kurssipalautteita yms.

Untitled
Camillan kuoro (ainoo koulun kuoro jossa en oo mukana)
Untitled
Kaikilla koulun linjoilla on omat logot, jotka on nyt koulun kahvilan seinillä!
Kesä alkaa tehdä tuloaan. Meillä on pihalla nyt trampoliini jolla olen jo käynyt pomppimassa. :-D Kukat on niin ihania! Sais kyllä tulla vähän parempia säitä, kovin lämmin ei nimittäin ole...

    
Untitled
Tällaisia kasvilaatikkoja löytyy vähän ympäriinsä täällä mun asuinseudulla! Aika hauska idea :-)
Perjantai-iltana meillä oli taas estethengailua Valla-nimisessä paikassa. Auringonlasku oli mielettömän kaunis!


Lauantaina oli seuraavien tanssiaisten vuoro. Mukana oli useita Linköpingin pienempiä lukioita ja siellä joukossa myös mun eka hostsisko Ebba! Menin tietysti kameran kanssa katsomaan. Oli tosi hauskaa nähdä muiden tanssivan samoja tansseja ja nähdä pukuloistoa. :-)

IMG_3027 IMG_3053 IMG_3066 IMG_3089 IMG_3099 IMG_3101 IMG_3108 IMG_3121 IMG_3149 IMG_3158 IMG_3167

Tanssiaisten jälkeen ajettiin Amandan kyydissä toiselle Amandalle Ödeshögiin, jossa vietettiin hauska tyttöjenilta hyvän ruuan kera hyvässä seurassa!

Untitled
Amanda, Julia, Joy, Emelie
Untitled

Sunnuntaina oli äitienpäivä täällä Ruotsissa, mutta kukaan mun hostäidin tyttäristä ei ollut kotona koska kaikilla oli muuta tärkeetä menoa. Herätettiin kuitenkin Amandan äiti laululla! Sitten katottiin aamupäivällä leffaa ja ajettiin Väderstadiin, jossa asuu meidän luokkalainen Felix. Siellä maalattiin meidän luokan lakanat rekkaa varten ja rempattiin meidän autoa rallikisaa varten. Sen perusteella sit saadaan tietää, missä järjestyksessä luokat juoksee ulos koulusta lakkiaispäivänä! Kerron niistä perinteistä lisää myöhemmin. ;-)

  Untitled
Untitled
"Tulimme, näimme, hävisimme
mutta
joo, me ollaan edelleen parempia kuin te"

Ei kommentteja: