perjantai 5. kesäkuuta 2015

Sommarkonsert

Tjena!

Maanantaina kävin koululla tyhjentämässä kaappini viimeisistäkin kamppeista. Siivosin sen ja palautin avaimen, eli heippa rakkaalle kaapille ja sen muumiavaimelle on sanottu. Pienistä asioista sen huomaa, että tää alkaa olla lopussa...

  

Maanantaina oli myös viimeinen koulun konsertti. Se oli sekoitus kuoroja, bändejä ja solisteja ja kesti siksi aika pitkään. Lions Club jakoi myös kaksi stipendiä lahjakkaille abeille. Mä esiinnyin tyttökuoron, kamarikuoron ja ensemblen kanssa sekä tietysti suurkuoron kanssa kun laulettiin ruotsalaisten kesävirsi. Konsertin jälkeen melkein kaikki itkivät, mutta mä en jotenkin vielä voi ihan tajuta tätä kaikkea. En osaa vielä surra loppua, en kun on vielä aikaa jäljellä.

Untitled
Joy, Ellen, Ingrid, Emma
Emelie, Julia, Amanda
Sieltä se kesä tulla puksuttaa! Mun mielestä kesä alkaa aina kesäkuun ensimmäisestä päivästä, ja tää oli kyllä paras mahdollinen tapa viettää alkavaa kesää! :-)Tiistai-iltana käytiin osan luokkalaisista kanssa New York Legends -nimisessä ravintolassa vähän juhlistamassa pian alkavaa studentveckania. Kerron siitä lisää myöhemmin! ;-)

Untitled
Mukana Pontus, Elsa, David, Alexander, Patrik, Amanda, Julia, David, Dennis ja Frida
Ihanaa kesälomaa kaikille ja suuremmoiset myöhäisonnittelut uusille ylioppilaille!

Ei kommentteja: