sunnuntai 10. elokuuta 2014

2 dagar kvar: avskedsfester

Hejsan!

Mulla oli kolmet ihanat läksiäiset eri porukoiden kanssa. Täytin 18 vuotta elokuun 2. päivä, joten nää kaikki juhlat oli tavallaan samalla mun synttärijuhlia. :-)

Ensimmäiset oli mun synttäripäivänä. Ne pidettiin äitin puolen perheen ja lähisuvun kanssa mökillä, jossa oltiin yhdessä vietetty koko viikko. Toiset vietettiin kavereiden kanssa meillä lauantaina. Kolmannet ja viimeiset läksiäiset pidettiin iskän puolen perheen kanssa kotona sunnuntaina.


Menin eilen meidän koulun perinteiseen abitelttailuun koulun pihalle ennen viimeisen lukiovuoden ensimmäistä koulupäivää. Koulussa sain vielä moikata kaverit viimeisen kerran. Nyt on lähes kaikki rakkaat ihmiset hyvästelty. Enää viimeiset jäljellä: paras ystävä huomenna, pikkuveli ja koira lähtöaamuna sekä äiti lentokentällä. Päätin etten halua enempää ihmisiä lentokentälle hyvästelemään. Jotenkin tuntuu, että se koko asia levähtäisi kasvoille liian suurena iskuna, jos kaikki tärkeät ihmiset pitäisi viime hetkellä hyvästellä samalla kertaa. Ainakin mulle hyvästelyjen ripottelu pitkin viimeisiä päiviä on toiminut tosi hyvin. Vaikka sattuu ihan jumalattomasti.

Ei kommentteja: