perjantai 29. elokuuta 2014

Familjen och hem

Hejsan!

Kotielämä rutinoituu pikkuhiljaa. Aika paljon tulee laitettua ruokaa ja siivottua keittiötä, ja se helpottuu kun alan muistaa missä minkäkin paikka on. :-) Kaikki vaihtarithan toivoo palaavansa kotiin itsenäisempänä ja tää on just yks niistä asioista jotka ehdottomasti lisää sitä!

Kuvauspäivä viikko sitten, kauniit siskot Malin, Ebba ja Sofie!

Malin-sisko matkusti torstaina kolmeksi ja puoleksi kuukaudeksi opiskelemaan Souliin, Etelä-Koreaan. Siksi hostäiti halusi laadukkaita yhteiskuvia suloisista tyttäristään viime viikonloppuna! Kuvista tuli tosi ihania, joku niistä varmaan ripustetaan seinälle. :-)


Täällä maalla on niin kaunista, ihanan hiljaista ja rauhallista. En ole antanut edes pitkän koulumatkan tai harvoin kulkevien bussien ärsyttää, nautin tästä täysillä! Elämä täällä on niin erilaista kuin kaupungissa, jossa olen koko ikäni asunut. Vaihtelu todella virkistää!


Tää viikko on mennyt älyttömän nopeasti. Niin se aika alkaa kulkea eteenpäin, vauhdilla. Tää vuosi on vasta alussa, mut se on nopeasti ohi. Otan siis kaiken irti!

2 kommenttia:

onetowalkinthesun kirjoitti...

Jep maalaiselämää, ae! Mäkin asun maalla, tosin en ihan yhtä landella kai. Mulla menee 1 bussi päivässä kaupunkiin ja siitä saa maksaa viikonloppuisin yli 20 euroa. Ei muakaan aluksi haitannut, eikä kauheesti haittaa vieläkään. Joskus kyllä tökkii. : D

Petra kirjoitti...

Jee klikkaa! :-D
Oivoi kuulostaa aika rajulta...